pubrunda-square-900p

POPULÄRAST: RIB TUR – PUBRUNDA MED 3 ÖLSTOPP, OSTRON & BUBBEL PÅ BRYGGAN (BESÖK PATER NOSTER, ÅSTOL, KLÄDESHOLMEN & SKÄRHAMN)

Ta med din familj, vänner, svensexor och möhippor ut på en lugn & fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i Bohusläns fantastiska skärgård. Åstol, Klädesholmen, Skärhamn, Kyrkesund & unika Pater Noster är de vanligaste stoppen. Området runt Marstrand hör till den vackraste delen av Bohuslän.  Vi gör 3 bryggstopp på vägen för en svalkande öl eller glas vitt på bryggan (även alkoholfritt finnes) och en rolig 3-kamp om så önskas. Kombinera med en lunch eller middag på Åstol, Salt & Sill eller bäst Port Sud i Skärhamn.

895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår: RIB tur, 3 öl eller cider, ostron & bubbel (alkoholfritt finnes) rolig 3-kamp om så önskas.

SONY DSC

RIB TUR MED OSTRON & BUBBEL PÅ PATER NOSTER ELLER ÅSTOL

Följ med oss på vår ostronskola med ”bubbel”, samt ta del av information om hur ostron odlas på Sveriges västkust. Vi erbjuder detta arrangemang från Marstrand. Efter en liten kort båttur från Marstrand anländer ni till Hamneskär/Pater Noster eller Åstol. Här blir det en liten kort guidning vid ankomst. På bryggan får ni lära er öppna och provsmaka läckerheterna tillsammans med ett glas utsökt bubbel om ni önskar. Detta är en rolig och lärorik aktivitet för alla typer av grupper.

795

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2 timmar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RIB TUR MED PATER NOSTER BESÖK & SJÖBODSLYX

Följ med oss ut på ett av det mest attraktiva och uppskattade arrangemang vi har att erbjuda i Bohuslän. Lyxa er i vår sjöbod med havets läckerheter

Vi hämtar upp er med våra RIB båtar i Marstrand, Göteborg eller efter eget önskemål, vi styr mot en okänd destination där ni får ta del av skärgårdens historia och känna fartvinden fläkta. Efter ett kort stopp på Hamneskär (Pater Noster) går vår resa vidare till vår alldeles egen skärgårdsö.

Väl framme tar vår värd emot er och guidar er fram till vår sjöbod medan havskräftorna svalnar på “klipporna”. I Sjöboden avnjuter ni en förstklassig seafood eller BBQ buffé med bara det bästa vita vinet.

Ostron & bubbel serveras på bryggan.

Efter njutningen bär det tillbaka till verkligheten!

1595

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår:Rib tur, guidning, ostron & bubbel, skaldjursbuffé

Dryck tillkommer

paternoster-square-900p

RIB TUR TILL PATER NOSTER MED ”FYRSNACK”

Ön Hamneskär och fyren Pater Noster skymtas borta i horisonten rakt väster om Marstrand ca 10-15 minuter. Ta tillfället i akt och besök en av västkustens sista Heidenstamfyrar! En av världens vackraste fyrar. Transporten sker i våra RIB båtar och är en väldigt lugn och trygg tur som skall passa nästan alla. En magisk upplevelse.

695

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2 timmar

salsafari_square_350p

RIB TUR MED SÄLSAFARI

Följ med våra lugna RIB båtar ut till skären söder om Marstrand eller ut till Hamneskär och fyren Pater Noster. Här har vi bestående och starka sälkolonier, kolonierna består av tre arter Gråsäl, Knubbsäl och Vikare. Har vi tur kan klipporna vara täckta av 50-100 sälar och om tystnad råder ombord kan det endast skilja några fåtal meter från dem och oss. Glöm inte Kameran! Ett häftigt möte som detta får ni inte missa att fånga.

595

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

rib-square-900p

RIB TRANSPORT FRÅN GÖTEBORG TILL MARSTRAND

Skall du från Göteborg till Marstrand kan du göra resan till en upplevelse. Upplev den vackra Bohuslänska skärgården på väg till vackra Marstrand.  Du kan ta RIB från Operan, Klippan eller Långedrags Värdshus/GKSS.

Pris från Saltholmen 595 pp

Pris från Klippan/Sjömagasinet 695 pp

Pris från Operan 745 pp

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

rib-tur-square-900p

RIB TUR LYX FRÅN MARSTRAND TILL KÄRINGÖN T/R INKL. 2H VÄNTETID

Ta med dina vänner på en unik lunch eller middags utflykt till Bohuspärlan Käringön. Kombinera fartfyllt RIB åkande med en utsökt lunch eller middag och njut av Bohusläns vackra skärgård. Ni hinner inte ha tråkigt! Vi hämtar er i Marstrand för en trevlig tur längs Bohusläns kust. Vi glider genom Marstrand, Kyrkesund och Mollösund innan vi girar västerut mot Käringön. Ni bokar själva lunch/middag eller middag på Petterssons Krog (0304-560 19). Ni är lika torra när ni åker som när ni kommer tillbaka!

Lunch tur 895 kr pp inklusive 2 t väntetid (normalt 1500 kr per båt per timme)

Middags tur 1095 kr pp inklusive 2,5 t väntetid (normalt 1500 kr per båt per timme)

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 4-5 timmar

Inklusive 2h-2,5h väntetid

Ni bokar lunch/middag själva

pater-noster-dagstur-square-900p

DAGSTUR TILL PATER NOSTER MED 1H STOPP UNDER JULI OCH AUGUSTI 2022.

Vill du besöka Pater Noster?
Pater Nosters trevliga café och furen är normalt öppet på sommartid.
KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

495/595

(Minst 2 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 1,5 H

vm_thumb_06_hummer_1600p

HUMMERFISKE START 26 SEP 2022

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 dec. Premiären är 26 sep 2022. Hummerfisket med Hotell Villa Maritime hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummer,  hummerfiskets hemligheter och många Marstrandshistorier. Ombord serveras en god fika med varm te, kaffe eller choklad.
Se vår hummerfiske-film här!

895 vuxen

495 barn under 12 år

(Minst 2 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Fika & varm kaffe, te eller choklad ingår

Kontakta hotellet för Hummerfiskepaket med logi

*All utrustning och varma flytöveraller ingår. Ta med egen mössa & rejäla skor/stövlar

fisketur-sqare-600p

SKALDJURSFISKE MED OSTRON & BUBBEL

Krabbfisket & Kräftfisket kan bedrivas i princip året om, säsongen speglar sig på hur åtkomsten är på dessa skaldjur. Följ med oss ut på en härlig upplevelse som ni någonstans har smakat på, men aldrig fysiskt kommit i kontakt med! Ni följer med våra erfarna fiskare som kommer guida er runt Marstrands/Åstols fantastiska fiskevatten. Ni kommer få ta del av grunderna hur fisket bedrivs. Burarna skall dras upp för hand, rensas från skaldjur och andra bottenlevande djur, därefter agnas om och återsättas på fiskeplatsen. Sedan blir det ostron & bubbel och goda fiske & Marstrandshistorier!
Vattnen runt Marstrand är omtalade för sitt fantastiska fiske sedan länge!

895

(Minst 4 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunnskap

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

*All utrustning

match-race-square-900p

MATCHRACE-SEGLING I MARSTRAND DS 37

Matchrace-segling hör Marstrand till. Nu kan du som aldrig har provat på segling eller du som är erfaren segla i klassiska Match Cup vatten utanför Södra Strandverket i Marstrand. Med våra Matchracing båtar kan äventyret börja. Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er vistelse i Marstrand.

Matchrace 8-48 personer 995:- pp ex moms

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 20.12.57

Walkabout på Marstrandsön med iPad NYHET! POPULÄRAST

Alla lag får utdelad en iPad. Promenaden kan börja. När ni hittar till en station (position) kommer det upp en fråga med olika svarsalternativ i iPaden.

Lagen tävlar inbördes med hjälp av poäng.  Detta är en miljövänlig och allmänbildande aktivitet som passar för alla gruppstorlekar. När lagen kommer tillbaka görs en poängsammanställning, prisutdelning vid återkomst eller vid middag eller lunchpaus!

Rolig & allmänbildade aktivitet som passar bra grupper eller som lagtävling.

275 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Minimum 6 betalande personer

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 4 betalande gäster