pubrunda-square-900p

POPULÄRAST
RIB-tur: Pubrunda med 3 ölstopp samt 3-kamp på bryggan. Besök på Åstol, Klädesholmen, egen ö & Pater Noster

Ta med dina kollegor ut på en lugn & fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i denna delen av Bohusläns fantastiska skärgård. Åstol, Klädesholmen, Kyrkesund & unika Pater Noster är de vanligaste stoppen. Ingår 3 ölstop (även cider & alkoholfritt) en 3-kamp på brygga om så önskas.

895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår: RIB tur, 3 öl eller cider, alkoholfritt & 3-kamp

rib-tur-square-531p

RIB tur från Göteborg med utsökt 3- rätters middag på Marstrandsön, Åstol eller Skärhamn:

Detta är en av våra populäraste aktiviteter för kundbjudningar och företagsfest . Våra RIB båtar hämtar upp er i Göteborg eller enligt eget önskemål. Vi tar en lugn resa ut i Göteborgs skärgård innan vi viker av norrut mot Marstrand.  Genom Albrektsunds kanal serveras ett glas bubbel och Marstrand öppnar sig i fören! Har vi tur så kan vi få se sälar som ligger och njuter i solen längs vägen!
Avslutningsvis anländer vi till en trevlig skärgårdsrestaurang där en förstklassig middag är uppdukad och bara väntar på er! Efter middagen väntar bussen som tar er tillbaka till Göteborg och nya äventyr….

1290

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-6 timmar

*Buss Marstrand-Göteborg tillkommer ca 1 990 kr

Ingår:RIB tur, bubbel under Rib turen, 3-rätters utsökt middag.

*Dryck tillkommer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lugn RIB Safari med besök i Marstrand, Åstol, Klädesholmen, egen ö  & Pater Noster

Njut & upplev de vackra platser i västkustens fantastiska skärgård som Marstrand, Åstol, Klädesholmen & Pater Noster. Perfekt som konferensaktivitet!

RIB tur genom en fantastisk skärgård innan vi landar på en av våra underbara öar och njuter av tillvaron. En lugn RIB båts tur som är perfekt för en “time out” under en konferens. Där ni hoppar av er lite träsmak på västkustens vågor för att få ny kraft, inspiration, ett mer sammansvetsat gäng och gemensamma samtalsämnen!

  • Besök ett av kustens mest kända landmärken Hamneskär (Pater Noster), ett stenkast från Marstrand. En hisnande upplevelse i kombination med lugnet och tystnaden på Hamneskär.
  • Eller varför inte utforska Åstol, Klädesholmen och en tur genom Jungfruhålet, innan färden fortsätter till egen ö för en öl på bryggan och en rolig 3-kamp om så önskas.

Möjligheterna är många och bättre än att uppleva Marstrand & Bohuslän från en RIB finns inte! Självklart ordnar vi start och avslut på andra platser efter era önskemål

795

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår:Rib tur, öl på bryggan samt en 3-kamp

rib-square-900p

RIB tur med Geocaching & rolig 3-kamp på olika skärgårdsöar

RIB Geocaching är en aktivitet där ni som deltagare sätts på prov. Med GPS/iPad, kluriga frågor och uppgifter skall ni ta er runt i skärgården runt Marstrand.

Detta är en populär konferens-aktivitet. Här gäller det att kombinera kunskaper och erfarenhet inom gruppen för att lösa mängder av olika uppgifter och övningar, en högteknologisk form av den klassiska poängpromenaden.

Vi delar in er i lag och sedan blir ni tilldelade en GPS/iPad och en båt med skeppare, tillsammans ska ni lista ut var de olika positionerna ligger gömda. Ni pekar och skepparen styr, felnavigering är något som straffar sig här! När ni kommit fram till rätt position skall ni lösa en uppgift, ofta på tid. Ju snabbare ni klarar uppgiften desto lättare blir det att vinna.

En häftig kombinations-upplevelse som kommer skapa minnen för livet! Exempel på platser som vi kan besöka: Åstol, Klädesholmen, Dyrön, Skärhamn och Pater Noster! Självklart ordnar vi start och avslut på andra platser efter era önskemål.

795

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap/Lagövning

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår: Rib tur, Geo, 3-kamp och ölstop

pater-noster-dagstur-square-900p

RIB tur med Pater Noster besök & Sjöbodslyx

“Följ med oss ut på ett av det mest attraktiva och uppskattade arrangemang vi har att erbjuda i Bohuslän. Lyxa er i vår sjöbod med havets läckerheter!”

Vi hämtar upp er med våra RIB båtar i Marstrand, Göteborg eller efter eget önskemål, vi styr mot en okänd destination där ni får ta del av skärgårdens historia och känna fartvinden fläkta. Efter ett kort stopp på Hamneskär (Pater Noster) går vår resa vidare till vår alldeles egen skärgårdsö.

Väl framme tar vår värd emot er och guidar er fram till vår sjöbod medan havskräftorna svalnar på “klipporna”. I Sjöboden avnjuter ni en förstklassig skaldjur eller BBQ buffé till bästa vita vinet.

Ostron & bubbel serveras på bryggan.

Efter njutningen bär det tillbaka till verkligheten!

1 495

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/ Kunskap

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår:RIB tur, förstklassiga skaldjursbuffé, ostron & bubbel

*Dryck tillkommer

paternoster-square-900p

POPULÄRAST: RIB tur till Hamneskär (Pater Noster) med ostron & bubbel på bryggan

Ön Hamneskär och fyren Pater Noster skymtas borta i horisonten rakt väster om Marstrand ca 10-15 minuter. Ta tillfället i akt och besök en av västkustens sista Heidenstamfyrar! En av världens vackraste fyrar. Transport sker i våra säkra RIB båtar och är en väldigt lugn och trygg tur som skall passa nästan alla. En magisk upplevelse!

749

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/ Kunskap

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Ingår: RIB tur, ostron & bubbel på bryggan

*Ev dryck tillkommer

rib-revslider

RIB TUR FRÅN GÖTEBORG TILL KONFERENS, BRÖLLOP ELLER FEST I MARSTRAND

Skall du från Göteborg på konferens i Marstrand är det populärt att starta med en fantastisk RIB tur genom Bohusläns vackra skärgård. Start från Operan, Klippan eller Långedrags Värdshus/GKSS eller enligt önskemål.

I vackra Albrektsunds kanal strax innan Marstrand bjuds det på ett glas bubbel (även alkoholfritt) ombord!  Det går fint att ta med bagage ombord!

Pris från Saltholmen 695 pp

Pris från Klippan/Sjömagasinet 745 pp

Pris från Operan 795 pp

Aktivitetstyp: Upplevelse

Minimum 10 betalande passagerare

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

vm_thumb_06_hummer_1600p

Det magiska Hummerfiske start 26 sep 2022

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 dec. I år är premiären 26 sep 22. Hummerfisket med Hotell Villa Maritime hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummer och hummerfiskets hemligheter och några Marstrandshistorier.
Se vår Hummerfiske-film här!

895

(Minst 2 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

Ingår:Hummerfiske & fika.

All utrustning ingår, varma flytoveraller. Ta med egen mössa & handskar samt bra skor/stövlar

fisketur-sqare-600p

Skaldjursfiske med ostron & bubbel

Krabbfisket & Kräftfisket kan bedrivas i princip året om, säsongen speglar sig på hur åtkomsten är på dessa skaldjur. Följ med oss ut på en härlig upplevelse som ni någonstans har smakat på, men aldrig fysiskt kommit i kontakt med! Ni följer med våra erfarna fiskare som kommer guida er runt Marstrands/Åstols fantastiska fiskevatten. Ni kommer få ta del av grunderna hur fisket bedrivs och några Marstrandshistorier. Burarna skall dras upp för hand, rensas från skaldjur och andra bottenlevande djur, därefter agnas om och återsättas på fiskeplatsen. Sedan blir det ostron & bubbel!
Vattnen runt Marstrand är omtalade för sitt fantastiska fiske & miljö sedan länge!

895

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar

All utrustning

salsafari_square_350p

RIB tur med Sälsafari

Följ med våra RIB-båtar ut till skären söder om Marstrand eller ut till Hamneskär och fyren Pater Noster.
Här har vi bestående och starka sälkolonier, kolonierna består av tre arter: Gråsäl, Knubbsäl och Vikare. Har vi tur kan klipporna vara täckta av 50-100 sälar och om tystnad råder ombord kan det endast skilja några fåtal meter från dem och oss. Glöm inte Kameran! Ett häftigt möte som detta får ni inte missa.

495

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Upplevelse

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

Ingår: Rib tur & sälsafarie

segelbatar-square-350p

Klassisk Matchrace-segling i Marstrand DS 37

Matchrace-segling hör Marstrand till. Nu kan du som aldrig har provat på segling eller du som är erfaren segla i klassiska Match Cup vatten utanför Södra Strandverket i Marstrand. Med våra Matchracing båtar DS 37 kan äventyret börja. DS 37 är den klassiska båten användes under klassiska Matchcup veckan i Marstrand i åratal.

Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er konferens. Även om du inte har bokat din konferens eller paket genom Marstrand Event kan du gärna boka din konferensaktivitet genom oss eller det hotell ni valt. Vi samarbetar med alla hotell i Marstrand och Bohuslän. Följ med oss ut i skärgården och låt dig inspireras?
Välkommen till Marstrand och Bohuslän!
Matchracing båtarna är en 7-8 meter lång modern kappseglingsbåt som är enkel att hantera, även för den mest oerfarne seglaren. Den är lättmanövrerad, säker och snabb.

En av anledningarna till att denna aktivitet med Matchracing båtar har blivit så populär, är att varje deltagare aktivt får skota, trimma och styra båten tillsammans med en erfaren instruktör ombord.

Att segla är givande och roligt. Att man seglar på den legendariska matchrace arenan utanför Strandverket gör ju inte saken sämre. Inga förkunskaper krävs, en instruktör per båt samt all utrustning ingår.

-Matchrace Basic är en lite enklare segling som passar för alla och kräver inga förkunskaper.

-Matchrace Advance är för mer vana seglare som kan hantera båtarna själva. Där ingår även följebåt & domare.

Så här går det till:

En kort bana med fyra bojar, start- kryss- och länsmärken, läggs ut nära stranden/bryggan så att icke seglande deltagare kan se på när kollegorna tävlar.

Efter varje race byter båtarna besättningar och varje runda tar ca 20 min. Alla lagen möter varandra under dagens lopp med avslutande finalsegling. Denna form av kappsegling upplevs av deltagarna som rolig och spännande och kan med fördel även användas i team-building-syfte.

Det skapas naturligt en form av vi-känsla och kamratskap som stannar kvar under lång tid. Seglarställ och flytvästar finns att låna.

  • Matchrace 8-48 personer 995:- pp ex moms (2-4 båtar, 4 -8 lag)
  • MATCHRACE ADVANCE + 150 kr per person (följebåt/domare)

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding/Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2-4 timmar

Ingår:Matchrace, seglingsinstruktör,  fika & vatten, seglingskläder

3-kamp-square-900p

Kick-Off aktivitetsdag i Marstrand, magisk RIB tur, rolig 3-kamp, spännande skattjakt & utsökt lunch

Det perfekta upplägget för att sätta fart på era kollegor eller kunder. Kom ut till oss i Marstrand för er roliga KICK-OFF dag. Kombinera en lugn RIB tur till magiska Pater Noster med lite fyrsnack & ostronskola/bubbel. En rolig 3-kamp & lunch på bryggan samt en rolig skattjakt & utsökt lunch på Marstrandsön. *Ni kan uppgradera er till en underbar lyxig middag på kvällen innan bussen tar er tillbaka till Göteborg. Aktiviteterna kan med fördel kombineras med er konferens.

1195

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Teambuilding/Upplevelse

Tidsåtgång: ca 3-5 timmar

Ingår: RIB-tur, 3-kamp, skattjakt & lunch på bryggan

All utrustning ingår

Skärmavbild 2019-05-15 kl. 20.12.57

NYHET! POPULÄRAST: Walkabout på Marstrandsön med iPad/Mobil

Alla lag får utdelad en iPad. Promenaden kan börja. När ni hittar till en station (position) kommer det upp en fråga med olika svarsalternativ i iPaden.

Lagen tävlar inbördes med hjälp av poäng. Detta är en miljövänlig och allmänbildande aktivitet som passar för alla gruppstorlekar. När lagen kommer tillbaka görs en poängsammanställning, prisutdelning vid återkomst eller vid middag eller lunchpaus!

Rolig & allmänbildade aktivitet som passar bra grupper eller som lagtävling.

Kommer 245 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 8 betalande gäster

carlsten-square-900p

POPULÄRAST: Skattjakt på Marstrandsön med iPad eller iPhone

Klurig skattjakt på Marstrandsön.

Vår lekledare tar hand om er vid ankomst. Rolig & allmänbildande skattjakt på Marstrandsön med iPad eller mobil.

Under skattjakten skall ni besvara kluriga frågor som dyker upp i iPaden/mobilen när ni kommer fram till rätt position. Svarar ni rätt på frågan får ni en ledtråd som leder er fram till den stora Skatten…..jakten kan börja….

Lagindelning kan ni göra själva eller så gör vi det på plats när ni kommer.

Vi kan genomföra skattjakt för upp till ca 200 personer. Skulle ni vara fler så kontakta oss gärna för diskussion om upplägg.

275

(Minst 6 betalande personer)

Aktivitetstyp: Kunskap & problemlösning

Tidsåtgång: ca 1,5-2,5 timmar

Ev dryckes stopp tillkommer enl önskemål

lek-pa-bryggan-square-900p

POPULÄR
Marin 5-kamp (rolig & fartfyllda lekar på kajen)

Marin 5-Kamp bygger på maritima aktiviteter som vi sätter ihop. Aktiviteterna bygger på ett bra samarbete i laget där alla kompletterar varandra med kunskap, detta kommer ge er en rejäl dos kustkänsla! Perfekt aktivitet om ni är en lite större grupp!

Urval av aktiviteter:
Räkstafett | Krabbfiske & Krabbrace | Ostronöppning/bubbel | Knopen

349

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

5-kamp-square-900p

Rolig 3-kamp/5-kamp på kajen

Stärk gemenskapen och ha roligt tillsammans med dina kollegor & vänner på kajen.
3 eller 5-kampen bygger på aktiviteter där man skall öka sammanhållningen i laget. Här arbetar ni aktivt tillsammans där alla kompletterar varandra med kunskap. Vi har ett stort urval av aktiviteter som vi sätter ihop med eller åt er.

3-kamp 195 pp/ 5-kamp 245 pp

(Minst 8 betalande personer)

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-1,5 timmar

stadsvanring-marstrand-square

Stadsvandring – Guidad tur i Marstrands Samhälle

Helt i Lasse-Majas anda tar vi oss runt i den bebyggda delen av Marstrand och berättar om alltifrån Marstrands tillkomst till var vi står idag via både krig, sillfiske och …societetsliv. Fakta, viktiga årtal och skrönor vävs ihop i en härlig blandning.

Guide 750 kr + 95 kr/per person

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

carlsten-square-900p

Carlstens Fästning – Guidad tur

Guidad tur är ett måste vid ert besök i Marstrand. Fascinerande historia i historisk miljö. Guider finnes på olika språk samt med eller utan Karolineruniform.

+ Guide  1495 kr+ 100 kr/ per person inträde
+ Guide med karoliner uniform 1 995 kr+ 100 kr per person inträde

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 1-2 timmar

storm-03

Social Matlagningsaktivitet i Marstrand

Lär er kockens knep för att få till den perfekta skärgårdsmiddagen, tillaga en Trerätters meny precis vid Havet! I vår nya Event & konferenslokal som är belägen mitt i Marstrands hamn, blir ni omhändertagna av vår kock som kommer agera er handledare under hela aktiviteten. Beroende på gruppens storlek kommer ni delas i grupper med olikt ansvar, förrätt, huvudrätt, efterrätt, dukning & kunskap om val av dryck. Social & lärorik aktivitet.

1190

(Minst 10 betalande personer)

Aktivitetstyp: Social/Kunskap

Tidsåtgång: ca 3-4 timmar

Ingår: Handledning & förstklassiga råvaror

Ev dryck tillkommer

Skärmavbild 2018-01-28 kl. 11.08.25

VIDEO MUSIK QUIZ

Hur ser er musik-kunskap ut? Häng med på vårt Quiz som garanterat kommer se till att det blir fart! Här gäller det att både ha bra kännedom från dåtid till nutid, lite gammal MTV kunskaper är inte helt fel heller!

295 kr/person

Aktivitetstyp: Kunskap/lagtävling

Tidsåtgång: ca 1,5 timmar

Minimum 8 betalande gäster

middag-square-900p

LÄR DIG MIXA ALKOHOLFRIA DRINKAR

Vi lär er mixa tre olika alkaholfria drinkar, rolig och ”nyttig” aktivitet, perfekt innan middag.

189 kr/person (egen mixat drink ingår)

Aktivitetstyp: Kunskap

Tidsåtgång: ca 30 min – 1 timme

Minimum 8 betalande gäster

mordgata

Mordmysterium

Lös en mordgåta under middagen.
Det är ett nytt och spännande koncept att lösa ett Mordmysterium genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen roll med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

Pris på förfrågan

Aktivitetstyp: Lek/Kunskap

Tidsåtgång: ca 3-4 timmar