Med den bästa utsikten över gästhamnen på Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, direkt på kajkanten ligger Hotell Villa Maritime.

Runt omkring oss vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. I denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att njuta, fira och uppleva Bohuslän.
Hotell Villa Maritime ligger mitt på kajen med bästa läge på Marstrandsön. (Det är ju på ön man vill vistas). Vi har 70 fina hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Alla hotellstudios har hall, badrum, ett fullt utrustat kök, matplats och vardagsrum, de flesta med balkong och utsikt över hamnen, eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning. Vi har en uppvärmd utomhuspool när våren kommer,  samt bastu och gym, pingis & biljard som är öppen året om. Vi har även en utmärkt nyrenoverad restaurang med havsutsikt på kajen med plats för ca. 100 personer inomhus.
Söker du ett konferenshotell strax utanför Göteborg, en plats där du kan njuta av vacker och stimulerande miljö är du varmt välkommen till vår fina bilfria ö!

Våra moderna konferenslokaler

Vi har fyra fina konferensrum med all modern utrustning. Vår konferenslokal Porto Franco har plats för max 150 personer i biosittning och ligger med magisk utsikt över hamnen och Marstrands samhälle högst upp på vårt tak.

I alla våra konferenslokaler finns det whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor, PC projektor, fri tillgång till WiFi samt färsk frukt, vatten och godis. Vår konferensvärd tar hand om er under hela er vistelse hos oss!

Vi erbjuder följande rumstyper

Enkelrum (hotellstudio)

Dubbelrum (hotellstudio)

Dubbelrum/lägenhet med 2 sovrum (hotellstudio)

3-bäddsrum/lägenhet med 2 sovrum & 3 separata bäddar (hotellstudio)

4-bäddsrum/lägenhet med 2 sovrum & 4 separata bäddar (hotellstudio)

Alla hotellstudios har hall, badrum, ett fullt utrustat kök med matplats och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen, eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning.

Porto Franco

Vår konferenslokal Porto Franco ligger på vårt tak med magisk utsikt över Marstrand för max 100 personer i biosittning. Modern Projektor med ljudanläggning och mikrofon samt click-share. Porto Franco har eget bredband med egen IP adress, separat brandvägg som stödjer VPN-anslutning som en extra säkerhet.

Exempel på möblering

27
U-bord
70
Skolsittning
100
Biosittning
100
Yta i kvm

Svanen

Vår konferenslokal Svanen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 20 personer i U-bord

Exempel på möblering:

20
U-bord
25
Skolsittning
30
Biosittning
35
Yta i kvm

Måsen

Vår konferenslokal Måsen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 24 personer i U-bord. (Måsen & Tärnan ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

10
U-bord
15
Skolsittning
20
Biosittning
25
Yta i kvm

Tärnan

Vår konferenslokal Tärnan ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 24 personer i U-bord. (Måsen & Tärnan ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

10
U-bord
15
Skolsittning
20
Biosittning
25
Yta i kvm

Måsen & Tärnan

En kombination av våra konferenslokaler Måsen & Tärnan som ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal. Lokalen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 30 personer i U-bord. (Måsen & Tärnan ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering:

25
U-bord
30
Skolsittning
50
Biosittning
50
Yta i kvm

Spårvagnen

– en annorlunda mötesmiljö!
Spårvagnen var den gamla färjan som fraktade passagerare mellan Koön och Marstrandsön.  Färjan, som är eldriven, hade fram till juni 1985 transporterat ca åtta miljoner passagerare mellan Koön och Marstrandsön.. Färjan ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 15-20 personer i U-sittning.

Exempel på möblering:

20
U-bord
20
Yta i kvm

Glashuset

– en annorlunda mötesmiljö!
Vårt uppvärmda Glashus direkt på kajen är en annorlunda & inspirerade möteslokal för 20-50 personer beroende på sittning.

Exempel på möblering:

30
U-bord
50
Skolsittning
40
Biosittning
70
Yta i kvm