Gåsamiddag
lördag 7 nov kl 19.00 till sent har vi gästspel av den fantastiska kocken Thomas Norman som denna kväll bjuder på Gåsamiddag!
4-rätters 595 kr
Förrätt
Amouse bouche
Amouse bouche
Huvudrätt
Hummersoppa med rostad prästostbrioche och Cognacsgrädde
Bröst och lår av Svensk gås
Rödkål, brysselkål/ Trattkantarellgräddsås
Hasselbackspotatis
Dessert
Villans Äpplekaka med ” Creme Anglais”
Fars Dag Middag
söndag 8 nov kl 15.00-sent
3-rätters 395 kr
inklusive kaffe
Intro
Söndag 8/11 har vi gästspel av den fantastiska kocken Thomas Norman som denna kväll bjuder på en höstinspirerad 3-rätters meny för att fira alla pappor på deras dag.
Meny:
Gravlaxtartar på kavring med sikrom
*
Rödvinsbrässerad högrev med trattkantareller, bacon och smålök
Serveras med potatispuré smaksatt med prästost
*
Creme brûlé
Välkommen att boka bord från 15.00 och framåt.
Meny
Välkommen till eftermiddagssol i glashuset!
Boka bord online
Välkommen att beställa bord online hos oss. Grupper över 6 personer vänligen mejla eller ring in din bokning till oss. (Guldhörnan kan dock bokas upp till 12 personer).
Klicka på knappen nedan för att boka bord: