Gåsamiddag

lördag 7 nov kl 19.00 till sent har vi gästspel av den fantastiska kocken Thomas Norman som denna kväll bjuder på Gåsamiddag!

4-rätters 595 kr

Förrätt

Amouse bouche
Amouse bouche

Huvudrätt

Hummersoppa med rostad prästostbrioche och Cognacsgrädde

Bröst och lår av Svensk gås

Rödkål, brysselkål/ Trattkantarellgräddsås

Hasselbackspotatis

 

Dessert

Villans Äpplekaka med ” Creme Anglais”

Fars Dag Middag

söndag 8 nov kl 15.00-sent

3-rätters 395 kr
inklusive kaffe

Intro

Söndag 8/11 har vi gästspel av den fantastiska kocken Thomas Norman som denna kväll bjuder på en höstinspirerad 3-rätters meny för att fira alla pappor på deras dag.

Meny:

Gravlaxtartar på kavring med sikrom

*

Rödvinsbrässerad högrev med trattkantareller, bacon och smålök

Serveras med potatispuré smaksatt med prästost

*

Creme brûlé

 

Välkommen att boka bord från 15.00 och framåt.

 

 

 

 

Meny

 

Välkommen till eftermiddagssol i glashuset!