Superpaket just nu!

FÖR PRIVATPERSONER & FAMILJER  22-30 dec 2020

Möt julen i västkustens pärla – Marstrandsön. Stanna en natt eller en hel weekend med bedårande havsutsikt hos oss på Hotell Villa Maritime och njut av allt vad Bohuslän och västerhavet har att erbjuda. Perfekt avkoppling för både den lilla som stora familjen. Erbjudandet sträcker sig 22 – 30 dec 2020

boka redan idag!

Boende i våra Studios:

Vi har fina lägenheter i klassisk marin stil, i form av studios, lägenheter med ett och två separata sovrum. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

Frukost, lunch & 2 rätters middag i vår hemtrevliga restaurang vid vattnet på Marstrandsön.

Varmt välkommen till oss – det trevliga hotellet på Marstrandsön.

Priser

Vuxen: endast 1895 kr/natt helpension
Barn: endast 1295 kr/natt helpension

Priserna gäller endast incheckning 22-30 dec 2020.

Allt detta ingår!

Boende i våra fina hotellägenheter med garanterad Havsutsikt och frukostbuffé.

Lunch valfritt från vår lunchmeny.

2 rätters middag från vår kvällsmeny

Vandringskarta över Marstrandsön/Koön.

Vår bastu, gym, biljard & bordtennis finns att tillgå.

Restaurangen är öppen alla dagar till sent

Boka här

COVID-19

Hotell Villa Maritime på Marstrandsön tar utbredningen av Covid – 19 på största allvar och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Detta gör vi genom att städa extra noga i våra lokaler, möblerar glesare i vår restaurang och har utökade hygien och karantänregler för våra medarbetare. Då Hotell Villa Maritime på Marstrandsön är ett mindre hotell så har vi naturligt inga stora folksamlingar. Vi uppskattar att du som gäst är fullt frisk när du besöker oss och stannar hemma vid minsta symptom. Notera att vi även är ett av få Hotell i Sverige som använder elektrostatisk sanering av rum & allmänna utrymmen.

Tack för att du är noggrann.

Boka Superpaket

Här kan du enkelt boka Superpaketet hos oss. Din bokning behandlas omgående och en bekräftelse kommer skickas till angiven e-post. Välkommen till oss på Hotell Villa Maritime!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.