Superpaket boende & skaldjursfiske just nu!

FÖR PRIVATPERSONER & FAMILJER  ALLA FRE-LÖR-SÖN TOM 31 MARS

Möt vintern & våren på västkustens pärla – Marstrandsön. Stanna en natt eller en hel weekend med bedårande havsutsikt hos oss på Hotell Villa Maritime och njut av allt vad Bohuslän och västerhavet har att erbjuda. Perfekt avkoppling för både den lilla som stora familjen. Erbjudandet sträcker sig till och med den 31 mars 2021 – boka redan idag!

Boende i våra Studios:

Vi har fina lägenheter i klassisk marin stil, i form av studios, lägenheter med ett och två separata sovrum. Alla lägenheter har ett fullt utrustat kök och vardagsrum, de flesta med balkong med utsikt över hamnen eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning som vakar över staden.

 

Skaldjursfiske:

Krabbfisket & Kräftfisket kan bedrivas i princip året om, säsongen speglar sig på hur åtkomsten är på dessa skaldjur. Följ med oss ut på en härlig upplevelse som ni någonstans har smakat på, men aldrig fysiskt kommit i kontakt med! Ni följer med våra erfarna fiskare som kommer guida er runt Marstrands/Åstols fantastiska fiskevatten. Ni kommer få ta del av grunderna hur fisket bedrivs. Burarna skall dras upp för hand, rensas från skaldjur och andra bottenlevande djur, därefter agnas om och återutsättas på fiskeplatsen.
Vattnen runt Marstrand är omtalade för sitt fantastiska fiske sedan länge!

Aktivitetstyp: Upplevelse/Kunskap

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Utrustning: Ni får varma flytoveraller av oss på plats, fika ingår ombord.

Varmt välkommen till oss – det trevliga hotellet på Marstrandsön.

Priser

Vuxen: endast 1495 kr/natt
Barn: endast 995 kr/natt

Priserna gäller endast med incheckning fredagar & lördagar, söndagar tom 31 mars 2021.

Allt detta ingår!

Boende i våra fina hotellägenheter/studios med garanterad Havsutsikt

Frukost

Skaldjursfisketur inklusive fika och varma flytöveraller

Vandringskarta över Marstrandsön/Koön.

Vår bastu, gym, biljard & bordtennis finns att tillgå.

Restaurangen är öppen alla dagar.

Boka här

COVID-19

Hotell Villa Maritime på Marstrandsön tar utbredningen av Covid – 19 på största allvar och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Detta gör vi genom att städa extra noga i våra lokaler, möblerar glesare i vår restaurang och har utökade hygien och karantänregler för våra medarbetare. Då Hotell Villa Maritime på Marstrandsön är ett mindre hotell så har vi naturligt inga stora folksamlingar. Vi uppskattar att du som gäst är fullt frisk när du besöker oss och stannar hemma vid minsta symptom. Notera att vi även är ett av få Hotell i Sverige som använder elektrostatisk sanering av rum & allmänna utrymmen.

Tack för att du är noggrann.

Boka Superpaket

Här kan du enkelt boka Superpaketet hos oss. Din bokning behandlas omgående och en bekräftelse kommer skickas till angiven e-post. Välkommen till oss på Hotell Villa Maritime!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.